Sidor

torsdag 28 januari 2010

Fynd på loppis!

Häromdan var jag och Max på en ärendens runda, ja jag vet att det ser fel ut. Konstigt ord! Men just nu kommer jag inte på något annat. Har blivit fullpackad med nya órd och dess tecken. Cirka 200 olika tecken på två dagar sen oxå om det är med l-fattnig eller s-fattning eller vilken riktning tecknet ska gå åt och oxå om det ska vara en gång eller två gånger. Ni som aldrig har tecknat så låter det helsnurrigt så huvet är ganska segt ikväll. Det får heta ärendens runda. Kom till sak.... JO då åkte vi förbi en loppis och där råka vi slinka in för att se om det fanns några fynd att göra.

Jag hittade ett bord som vi ska ha nere i källaren mellan de "nya" fåtöljerna. Det kommer bli helsnyggt när allt är färdigt. Ett svart målat underrede och sedan mot de så småningom vita väggarna. Det bästa med allt, det var snyggt och billigt. 50 kronor.

Här kommer ett litet smakprov, skriv gärna en kommentar! *** KRAM


1 kommentar:

  1. Ser bra ut att ställa ölglaset på -pappa PS väldigt komplicerat att skicka kommentarer som olika konstiga val det behövs en utbildning i konsten att skicka kommentar varför krångla till det ?

    SvaraRadera